Krister Holmgren tippar serie D

För en månad sedan skrev Kari Siltala följande till mig på Facebook:

"Hej!
Ser fram emot ditt årliga samtal med Krille, då ni tippar tabellen på Hansons Hörna och diskuterar lagen i div 1 D. När den sänds känns det som säsongen startar.

Har redan gjort tre besök i Vilundahallen för att se på träningarna. Tycker Väsbys lag ser ganska intressant ut, många nya killar som krigar för att få en plats i truppen."

För dig Kari, och ni andra som besöker sidan, finns det en ljudkrönika, som jag gör tillsammans med den mycket kunnige Krister Holmgren. Det är tredje året vi inleder säsongen på detta sätt. Som förlaga har vi Kristers text, som ni återfinner på Väsbys hemsida. Det är ett förnämligt arbete som han gör varje år. Ge er tid att läsa den. Orkar ni inte med hela texten som så skall ni absolut läsa om ert eget lag och se var han tror att laget skall hamna när 22 omgångar är spelade vid jul.

Lyssna också på ljudkrönikan och kom gärna med kommentarer. Det är alltid lika trevligt när ni ger er tid att kommentera och dela med er av era tankar. Jag lovar att besvara alla era inlägg.