Cecilia Wiggsäther.
Ljudkrönika

Hanson intervjuar Cecilia Wiggsäther, ett av Visby/Romas största fans

Cecilia Wiggsäther kan vara Visby/Romas största fan
8:59 min

Cecilia Wiggsäther sände i februari ett brev till Hansons Hörna, där hon uppmanade Lennart att snarast bevaka en match med Visby/Roma på plats i Visby Ishall.

Cecilia, som är från Solna, fastnade på Gotland hösten 2008. Blev tipsad om att besöka ishall. Fick en fantastisk upplevelse. Därefter blev det regelbundna besök i Visby när V/R spelar sina matcher på fredagar.

I intervjun berättar hon om att hon ofta talar med de gästande lagens spelare på överresan och hon berättar om när V/R mötte Trångsund och hon hamnade på sjukhus. Cecilia ser heller inte matcherna som V/R spelar i Stockholm, de är för tråkiga, menar hon.

Cecilia kommer numera till matcherna i god tid. Vill vara med om för snacket i "Sports-Baren". Förra fredagen var det "Myskväll" i ishallen och fri entré för alla tjejer. Cecilia representerar numera Visby/Roma i Stockholm Hockey League.

Visby/Roma ligger nu på andra plats. Nästa match är mot Huddinge.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".