Not to be televised.

Small transitions heter veckans färskinglåt

Veckans Färsking V 02. Från  mån 11 jan till fre 15 jan. 2010.

Låt..........Small transitions.

Grupp.....Magdalena Andersson & gruppen

                         Not to be televised.

Tid........2,59 min.

Du kan lyssna på låten här intill,och ge en kommentar i kommenteringsrutan.

-Magdalena Andersson är sångare i gruppen, "Not to be televised". Hon växte upp i Boden och började sjunga i tidig ålder. Hennes pappa är en känd musiker i Boden, Håkan Andersson.(generna).

Magdalena gick musikgymnasiet i Boden. Hon spelar gitarr och munspel. Men huvudinstrumentet är rösten. Gitarren använder hon när hon skriver låtar. Hon flyttade till Stockholm för tre år sen. Därför att musikutbudet var större i storstaden. Plus att hon ville utbilda sig till Socionom. Väl i Stockholm så blev det studier till just socionom.

Men Magdalena la även ut en förfrågan på en musiksajt, om att hon ville sjunga i ett band. Ett av svaren kom från bandet hon nu är sångare i, "Not to be televised". Här ser du medlemmarna i  "Not to be televised", som funnits sen 2007.

Hugo Törntorp, Mark Pettersson., Jonas Lindkvist., Rasmus Siimes...som skrivit veckans färskinglåt "Small transitions", och nämnda Magdalena Andersson på sång.

Ps: Låten spelas tre gånger per dag. En gång i varje sändningspass. 06.00 - 09.30. 09.30-13.00 och 15.00 - 16.30.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista