Dubbelmoral heter Veckans Färsking

Veckans Färsking. V 17. Från mån 25 till fre 30 april. 2010.

Låt...............: Dubbelmoral
Sång............: Mikael Bitzarakis
Tid……..........: 3,02 min.

Veckans Färsking spelas upp tre gånger per dag. En gång i varje sändningspass. 06,00-09,30. 09,30-13,00. 15,00-16,30. Klicka gärna in på kommenteringsrutan och ge en kommentar till artisten.


-En kille som bott länge i Piteå tar hand om  Veckans Färsking. Han heter Mikael Bitzarakis.
Han kom till Piteå när han gick i fjärde klass. Bägge Mikaels föräldrar är musiker, så det blev naturligt för Mikael att gå i deras spår. Han började att  ta trumlektioner på musikskolan i Piteå. På högstadiet blev det Christinaskolans musikklasser. Mikael sjunger och spelar gitarr, piano och bas. Han skriver sin egen musik. Nu går han på Rytmus. Ett Musikergymnasieum i Stockholm. Med inriktning singer/songwriter. Mikael är dessutom en bra fotbollsspelare. Han har både familj och flickvän kvar uppe i Piteå. Han säger själv att: " jag  känner mig fortfarande väldigt hemma i Norrbotten och Piteå ". Veckan Färsking handlar om dubbelmoral. Så heter även färskingen som förståss Mikael Bitzarakis, har skrivit själv.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista