Norrbottensquesadillas med jordgubbar

4 portioner

4 st mjuka runda tunnbröd (ca 15 cm), Polarbröd
1 dl jordgubbar, tinade
1 dl kesella jordgubb, Norrmejerier
100 g Philadelphiaost
50 g vit choklad, riven
1 msk florsocker
1 krm ev citronmeliss/mynta
Vispgrädde el. glass

Rör ihop kesella jordgubb, philadelphiaost, vit choklad, florsocker och mynta.
Fördela röran på två tunnbröd med de tinade jordgubbarna ovanpå.
Lägg på ett till tunnbröd.
Stek i olja eller smör.
Riv vit choklad över.
Dela varje quesadillas i fyra bitar.
Dekorera med mynta och florsocker.
Servera gärna med vispgrädde eller glass.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".