Stuvning

4 portioner

ca 400 g potatis, tärnad rå
0,5 st squash, tärnad
1 st röd eller gul lök, hackad
ca 1-2 msk smör
ca 2 msk senap
ca 1 msk vetemjöl
ca 1 dl mjölk
salt
peppar

Tärna potatisen, squashen och hacka löken.
Bryn potatis och lök i smör, tillsätt squashen i slutet.
Pudra över vetemjöl.
Tillsätt mjölken, smaksätt med senap, salt och peppar och låt sjuda.
Klicka stuvning på våfflorna och garnera med t.ex. rödlök och persilja.
Om du får fyllning och våfflor över kan du gärna klicka stuvning på våfflorna och rulla dem till rullar och strö över riven ost och gratinera i ugnen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".