Tillbehörssås

 

2 dl  gräddfil, Norrmejerier
1-2 msk majonäs
ca 100 g vitkål, finriven
ca 100 g skinka
basilika
saft från ¼ - ½ st apelsin
honung 

Garnering:

0,5 st purjolök
1 st rödbeta
0,5 msk maizenamjöl
ca 100 g riven Västerbottensost, Norrmejerier

Skär skinkan i tärningar.
Hacka basilikan.
Blanda gräddfil, majonäs ,vitkål, skinka, basilika,
apelsinsaft och ev. honung.
Smaka av. 

Skölj och skär purjolöken.
Skär rödbetan i små fina strimlor.
Banda rödbetsstrimlorna med maizenamjölet.
Fritera dem några minuter.
Lägg en klick sås på varje lángos och garnera med purjolök,
friterade strimlade rödbetor, Västerbottensost, en skiva
apelsin och basilika.