1 av 5
Kocken Bengt Karlsson i Överkalix. Foto: Roger Kvarnström, Sveriges Radio
2 av 5
"Bengan" grillar banan. Foto: Roger Kvarnström, Sveriges Radio
3 av 5
Melon som är redo för att grillas. Foto: Roger Kvarnström, Sveriges Radio
4 av 5
Grönsaker till köttet. Foto: Roger Kvarnström, Sveriges Radio
5 av 5
Grillen är redo. Foto: Roger Kvarnström, Sveriges Radio
Fredag 25 maj 2012

Grillat är godast

Sommaren närmar sig med stormsteg och det betyder att det är dags att plocka fram grillen, för det är ju så att grillat är godast!

I vår programserie "Maten" handlade det denna gång om grillning. Tillsammans med kocken Bengt ” Bengan ” Karlsson från Överkalix så pratade vi grilltips, vad ska man grilla och vilken typ av grill ska man ha med sig ut till stugan.

– Försök med frukt, det lämpar sig utmärkt att grilla, säger kocken Bengt ”Bengan” Karlsson från Överkalix.

Vill du höra hela det vädoftande programmet så klickar du bara på vårat sändningsarkiv, fredagen den 25 maj mellan 10-00 - 10:30.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista