Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Livsstils- och kulturmagasin med aktualiteter, reportage, gäster, tävlingar och god musik.
Kristina Wikström och Roger Qvarnström på matmässan Gastro Nolia

Viltröra med svenska äpplen

ca 1 liter
 
500 g   Vilt hack rökt (t ex röt ren)
ca 3 msk Creme fraice från länet
300 g philiadelfia
2-3 msk majonäs
3 st svenska äpplen
ca 3 msk riven pepparrot
1 st charlottenlök
Salt och svartpeppar 
Mjukt tunnbröd från länet  

Gör så här
Skala och skär äpplena och löken i små bitar eller riv äpplena.
Skär det rökta köttet i små bitar.
Blanda Creme fraice, philiadelfia, riven pepparrot, salt och svartpeppar i en skål.
Blanda i äpplena och öken och smaka av.
Bred över blandningen över bröden och rulla ihop från kortsidorna till rullar och skär snittar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".