1 av 9
Undra vilka barn som ska sälja sina möbler? Foto: Vanja Planthaber
2 av 9
Vad säljer de här? På Ica Farsta i södra Stockholm säljs det inte bara livsmedel! Foto: Helena Lager
3 av 9
Ett extra grepp på barnvänlig höjd erbjuder denna mamma-barnväska. Några pappa-barnväskor hade de dock inte på Länsförsäkringars butik... Foto: Emma Kristina Sahlén
4 av 9
En charmig chateau eller dekorativa druvklasar är vanliga motiv på vinetiketter, men Istvan Zsiga hittade de här vinflaskorna i Venedig för några år sedan.
5 av 9
Den perfekta kandidaten om Plånboken skulle rekrytera en ny medarbetare? Foto: Elin Ekselius
6 av 9
Nödlandning utan bett? Kom ihåg att ta av dig glasögon, smycken och dina löständer! "Jag har flugit rätt mycket men aldrig sett något liknande", skriver Ulrika som tagit bilden när hon flög med Ryanair.
7 av 9
Vad Läkemedelsverket och Livsmedelsverket skulle säga om det här salufördes i Sverige vill vi inte ens tänka på. Men denna trevliga gå-bort-present fanns att köpa i Istanbul våren 2010.
8 av 9
Utanför ett bageri i Stockholm lastas "Semelfyllning" lagom till fettisdagen. Vad kan den innehålla?
9 av 9
"Det går ej att trycka med vantar på", står det på tankautomaten vid en kontopump på en bensinstation i Falkenberg. Bilden är tagen 15 augusti.

Bildligt talat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".