Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet som reder ut stora som små konsumentfrågor.

Laga mat för tio kronor

"Största fallgropen är omedvetenhet"
7:11 min
Ljudklippet är från avsnittet
Hanna Olvenmark, Under tian.
Hanna Olvenmark, dietist som driver bloggen Under tian. Foto: Sally Henriksson/Sveriges Radio

Veckans gäst är Hanna Olvenmark, bloggaren och dietisten som lagar portioner för max tio kronor och delar med sig av sina recept på sin blogg och i sociala medier. Hör hennes bästa råd om hur man bär sig åt för att laga billig mat som ändå är god och nyttig.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".