1 av 3
2 av 3
Bärry Eriksson, Kerstin Hansson Linderoth och Elisabeth Norinder. Foto: Charlotte Brunmark
3 av 3

Nätverkspanelen

I Förmiddags nätverkspanel diskuterar vi ämnen som tidigare tagits upp i programmet men också annat som vi funderar på. Det kan handla om det oranga kuvertet, klimatspar, tvätt och slöjd.

Panelen bestående av Karin Olsson-Lindström, Tua Hurtig-Vigforss och Bafraw Karimi diskuterar tvätt i alla dess former. Mangling, strykning och berg av tvätt. och så kollar vi in lite


Karin jobbar på Textilmuseet och där förbereder de nu en tvättutställning som ska börja om ett år. Men redan nu är de i full gång med att samla in tvätt. Så har du en massa textilier du inte vill ha - åk och lämna dem på museet.

......................................................................................

Nätverkspanelen bestående av Kerstin Hansson Linderoth, Bärry Eriksson och Elisabeth Norinder tycker till om att spara på energi. Det är inte alltid helt enkelt att veta vad man ska ändra på.

I Marks kommun får ett antal familjer hjälp med att spara på energi under ett år. Konsumentvägledaren Carina Alvén tar med sig två sidor med energispartips till nätverkspanelen som får fundera på det här med att ha en rådgivare.
www.mark.se/energikonsument kan du följa familjernas klimatsparår.
Panelen diskuterar:


Nätverkspanelen

Varje måndag klockan 11 diskuterar vi i Förmiddag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".