STOPPA PRESSARNA!

Jag trodde faktiskt inte den här dagen skulle komma. Men det är väl som att vinna på en trisslott, eller fastna med tummen i en vattenkanna - plötsligt händer det!

Internet består som bekant, till ganska stor del, av bilder på mig där jag misslyckas med att bli fotograferad. Det borde inte vara så svårt. Bara stå, titta åt något lämpligt håll och sen vänta på att att bli avporträtterad (eller som mamma brukade säga till mig, när jag var yngre och behövde uppföra mig: Spela normal!).

Under dom 28 år som jag och mänskligheten försökt få till ett vettigt fotografi, har vi stött på idel misslyckanden. Fram tills nu.

Titta på bilden ovan. Den är ju helt ok. Mer än ok. Visst, jag skelar lite. Men det gör man ju om man druckit mellisar och nån plötsligt plockar fram en systemkamera. Men annars är det väl en fullt fungerande bild? Va? Va!

Det här var roligt för mig.

/Kringlan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista