Har du tänkt på mig då? Annika? Nä det har du inte. Tänk du på dig så får arbetsförmedlingen tänka på mig.

ang. grälet i programmet igår

Igår bråkade vi lite om lämpligheten i att Annika Norlin har valt att släppa en låt som heter Ipod X-mas. Kringlan tyckte det va fel. Och fel att vi skulle göra reklam för ipod varje gång vi spelar den.

Jag tycker det är toppen. Bra Annika. Bra deal. Måste va super för dig att få lite extra julklappspengar från Apple - och inte bara i år utan varje år eftersom p3 såklart kommer spela den varje år då det är en jullåt. Stim+Apple-pengar. Dubbelt upp. Varje år. Mycket kan man säga om Annika, nu kan man tillägga uttrycket näsa för affärer.

Men, kunde hon inte valt ett svenskt företag? Va? I dessa tider. Kunde hon inte valt att kalla låten - SAAB-xmas. "Im driving my SAAB to christmas-lunch. Its running so smoooothly and nice. And the workers in Trollhättan are allright" Va? Annika, det hade du väl kunnat bjuda på?
Eller Electrolux x-mas. "Im vacuuming after my relatives and its so quiet and reliable"

För mig är i alla fall barriären sprängd. Jag kommer tjata om min iPod och hur bra den är i radio ända tills låten slutar spelas. Och alla andra märken förresten. Får Annika får jag!

/Simon

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista