Anders å Måns i tv-kläder

tack och bock

PP va på premiärvisning av AndersOchMåns nya Tv-serie Succéduon igårkväll. Vi bockar och bugar och tackar AndersOchMåns som än en gång har gjort det. Succéduon kommer bli succé. Du får inte missa. SVT i januari.

Själv hade jag ändå en besk eftersmak när jag cyklade hem. Det va för på tok för lite kändisar där. Och det va så jävla många som va bjudna. Jag trodde att jag va lite speciellt inbjuden, men inte då. inte då alls. Den första jag möter på biografen är Kreti Pletisson och hans flickvän Pleti Kretisson. Och så fortsatte det. Inte en skymt av The Ark. Inte en skymt av Ola Ström. Bara dassiga ståuppkomiker och gamla p3-doldisar och typ SVT-projektledare.
Beskt.

Men programmet va kul. Och efteråt smiddes (smads? smedades? smiddes?) det planer på vilka dumma grejer vi ska säga när de släpper in oss i musikhjälpenburen.

/Simon

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista