1 av 2
how do YOU do...
2 av 2
Titta hit, Kepler! Nej inte dit! Ah, nu hann jag måla av det.

GÄSTBLOGGARE: Jeppan.

Hallå

Snart är det slut på Pang Prego, vilket är pisstradigt såklart. Men sen blev jag väldigt glad när jag fick se en bild på Sveriges Radios nya VD! För han ser ju så JÄVLA bra ut! Och framförallt: ser ni så rak blicken är? Det finns inte en grads skillnad! Man tvekar inte en sekund över vilket håll han tittar åt! Johannes Kepler däremot (se nedan) - han är ju helt lost in space! Och han ska vara astronom? Inte konstigt att det var han som kom på att planetbanorna var elliptiska. Den pittögde fan.

Annars ser jag mest hur de olika redaktionsmedlemmarna börjar förbereda sig för sakerna de ska sno med sig härifrån. Kringlan har skruvat ner en whiteboard och skrivit "Grattis till Ollénpriset Kringran!" på den för att kunna ta med sig den som en slags plakett. Ingen vet varför han stavat fel på sitt eget namn. Nanna hissar ner receptionisten Kerstin på en pinnstol efter att ha sövt henne med ett avsnitt av Rabalder i riksdagen. Jossan försöker sno kopiatorn så att hon ska kunna kopiera röven även i framtiden. "Det är till mitt fanzine! Mitt fanzine säger jag!" skrek hon och sprang iväg en gång när chefen kom på henne med byxorna nere. Hon trillade nästan direkt. För hon hade ju byxorna nere.

Hur som helst, vi hörs på söndag. Nu ska jag hem och måla om mitt kök. Det är tydligen ljusblått!

Puss
Jeppan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista