Josefinito lät resa sina fjädrar, bara för er skull

Josefins svar...

Vad heter du?
Josefin "Josefinito" Johansson

Vad var din grej i redaktionen?
Huvudpersonen, den aldrig sinande källan av karisma, solen som de andra små sketplaneterna i redaktionen kretsar kring samt offret för det oupphörliga spott och spe som vi, överbegåvade, får stå ut med.

Vad är du stolt över?
Att jag aldrig låtit mig påverkas av resten av redaktionens allmänbildning. Har hela tiden hållit mig lyckligt ovetande.

Vad ångrar du mest att du gjorde?
Att jag berättade att jag en gång råkade blanda ihop tartex med spermidödande medel. Samt att jag smakade på Jespers löksylt.

Vad ångrar du att du aldrig gjorde?
Att jag aldrig lyssnade på nån när den pratade längre än trettio sekunder. Jag har förstått i efterhand att jag kan ha missat nåt beröm eller uppskattning.

Var hittar man dig efter Pang Prego?
I en pod. Och på OS. Såhär: Jag ska göra tio podsändningar med mer eller mindre trevliga människor som gäster. Dom poddarna kan man ladda ner. Jag berättar hur när nån annan berättar för mig. Sen ska jag till OS. Vad jag ska göra där? (Ja, va faan ska jag göra där?) Jag kommer rapportera för P3 om allt som inte är sport. Så lyssna på P3 överlag liksom, så finns jag där fram till mars. Sen har jag inget jobb. Ge mig ett jobb.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".