Mer Mario

Navid snackade Mario idag i programmet! Vill du lära dig mer om Super Mario så kan du gå in på SMBHQ.com och tyckte du om bakgrundsmusiken som användes i reportaget så finns det en hel uppsjö av remixar på supermariolåtar på youtube. Gå bara in där och sök på super mario + remix.

Några lyssnare mailade in och berättade om sina första spelkärlekar!

Urban skriver:

mitt första spelminne måste varit Outrun på pc. Trots att datorn flippade ur och Ferraribilen blev rosa tröttnade man aldrig på att trycka gasen i botten med den vackra blondinen i sätet ijämte, snirkla fram genom trafiken o välja väg(?!) till målet.., underbart.. :)

Urban, alltså vaddå ”trots att”, rosa ferrarri låter ju fantastiskt!

Martin skriver:

Hej P3 Populär!
Mitt första spelminne var när jag var runt 6år när jag och min stora syster satt och spelade på vårat Sega Mega Drive II, som på den tiden var konkurrent till Super Nintendo, på vårat mega drive spelade Sonic Adventure 2 hela dagarna. jag kan tipsa om min egna hemsida om Nintendo, den ska genom gå ett design lyft inom den senaste tiden och kanske hostas upp på ett riktigt webbhotell, ta gärna en titt på: http://banan.no-ip.org/nintendo. jag gjorde själva arbetet när jag gick i 9:an och hemsidan första året på gymnasiet.
med vänliga hälsningar, Nintendo-fanboy

Haha vilken fint nördig niondeklassare du var!

Jonas skriver:

Det största genom tiderna för mig måste ändå vara civilization. Kommer ihåg första gången jag satt och spelade det hemma, jag och min bror var ensamma hemma en helg och vi satte oss framför pappas dator på fredagskvällen.. Efter en stunds spelande så frågade nån av oss om vi skulle äta middag, vi bestämde oss för att vänta lite med det och fortsatte spela. Rätt som det var så kom vi på att vi var hungriga ”Borde vi äta middag snart kanske? Vad är klockan förresten?” ”Halv fem.” På natten/morgonen alltså. Då förstod jag att det var världens bästa spel. :)

Åh fantastiskt, gotta love när man blir sådär uppslukad av saker!

/Hanna