En vanligare läggning än man tror, uppenbarligen!

Men jösses, ni ville verkligen verkligen get it on med dataspelsfigurer! Här är några mail.

/Hanna

Robert skriver:

Varje gång jag ser en bild på Eve från Metal Gear Solid 3: Snake Eater så smälter jag som smör ;)

Lars skriver:

Men vi kan ju inte snacka läckra tv-spelsfigurer utan att nämna Governor Elaine Marley i Monkey Island-serien!! Maken till vacker, intelligent, rolig och driftig kvinna finns inte i tv/datorspelsvärlden!

Jonas skriver:

Hej!
Hörde att ni pratade om karaktärer i spelvärlden?! Jag gillar min karaktär Tradegy i World of Warcraft. Annars om man kollar på andra karaktärer måste det vara karaktärerna i Baldurs Gate serien.

Hahaha! Är det inte något som känns lite lite fel med att vilja ligga med sin EGEN karaktär? Narcissist där!

Charlie skriver:

Jag har alltid vart världigt förälskad i Megaman, Där snackar vi riktig karl, plus för hans snygga blåa dräckt och pricksäkerhet.

Anna skriver:

Tjena tjena!! Vilket bra ämne ni tar upp, he he. När jag var liten hade jag en crush på Leonardo i Turtles, vi skulle gifta oss. Om jag idag skulle välja en partner bland tv-spelsfigurer skulle det nog bli Chun Li från Streetfighters eller B. Orchid från Killer instinct. Tjejerna är alltid snyggare än killarna, men det gör ju iofs inte så mycket..

Hahaha, Leonardo alltså! Den tecknade? Om man snackar tecknat kan jag ju bekänna att jag hade en crush på både Valentin i Linda & Valentin-albumen, och på Spirou.

Patric skriver:

Jag skulle vilja säga Casparus i guilden polarnerds i world of warcraft. Stark,lite härligt små tjock men väldigt snygg hälsar Patric

Det är många som har WoW-crushes alltså! Kom igen, våga bjuda ut Casparus på en date då, våga! Om ens guild heter ”Polarnerds” måste man vara bra.

Stefan skriver:

Hej
Jag skulle defintivt ha sex med Samus Aran från Metroid, hetare person får man verkligen leta efter. har nog haft en liten förälskelse i henne sedan jag först såg henne.

Felix skriver:

Om jag skulle bli tvungen att vara intim med en tv-spelskaraktär så skulle det antagligen vara en av draenei kvinnorna i World of warcraft:The burning crusade. Det är i grund och botten ett välvuxet blåaktigt folk som ofta brister ut mer eller mindre stötande/perversa saker på rysk dialekt. Och vid sidan av det så har dem både hovar och svansar. Helt enkelt så bissart att det blir kinky. En gang bang med prinsessan i super mario och ms Pac Man vore förstås inte helt fel heller.

Hahahaha, jag känner lite att vi öppnade portarna till helvetet, Pandoras ask, etc etc, med det här ämnet!

Martin skriver:

Tjo..
Fick en tanke angående TV/Data spels frågan. Jag lirar lite World of warcraft då och då. Det jag har märkt angränsar lite till er fråga. WOW är ett online spel där man interagerar med andra spelare väldigt mycket. De flesta som spelar wow är grabbar säkerligen till 90%. Det jag har märkt är att kvinnliga karaktärer i spelet blir bemötta på ett trevligare sätt och folk är mer toleranta mot de. Skumt men så är det.

Om det stämmer är det fan nästan så att jag överväger att fixa näringdropp, en mjuk kokong att ligga i resten av livet, någon form av hjärnimplantat med 3D-interface och sedan FLYTTA till WoW, en parallell värld där man blir trevligare bemött som tjej låter som heaven!

/Hanna