TV and me

Klicka bara på ”Läs mer” om du kan instämma i minst två av följande påståenden. a) Jag älskar tv. b) Jag vet vad ”frak” betyder. c) Jag hatar inte dorks.

Annars kommer det att vara väldigt tråkig läsning!

/Hanna

Okej, om det är något jag älskar mer än mina favoritserier så är det när mina favoritserier refererar till varandra. Som när Hiro från Heroes var med i Studio 60 nyligen, exempelvis. Eller som när Veronica Mars pratar om Battlestar Galactica. Senaste avsnittet (amerikanskt sändningstempo), alltså, jag dog, så himla bra, ”they paid for that ’So say we all’-t-shirt, hahaha!

Anyways, jag följer Veronica Mars varje onsdag hemma hos min kompis Rebecka, som är den enda jag känner som ser mer på tv än jag. Lite försnack, middag, te, lite eftersnack, hur ska det gåååå, etc etc. Veronica Mars-gänget -07 brukar vi kalla det. Det finns ett Battlestar Galactica-gänget -07 också, vi ses måndagar.

Så, Veronica Mars igår. Okej, det här kommer att vara lite obegripligt om du inte sett senaste avsnittet, så jag kanske borde lagt till d) Älskar Veronica. Men de refererade hursomhelst till BSG en massa, jag kände mig mer som en nörd än någonsin, och började drömma om Comic-Con. Vi draaaar, vi drar till Comic-Con! Rebecka ska vara Starbuck, hon har redan börjat jogga. Boxnings-Starbuck, barfota med shorts, lite svettig osv, massor av blod i ansiktet. Själv ska jag vara Six. Mer specifikt HeadSix, tänkte jag, bara liksom slänga ner mina slampigaste slampigaste klänningar och en blond peruk i en väska och draaaa, dra till Comic-Con.

Comic-Con-gänget -08, säg till om ni vill haka!

Vi måste också hitta varsin helt vanlig nörd att gifta oss med på Comic-Con, för om det här med Comic-Con-gänget -08 kommer ut (oops, jag bloggade det) så kommer jag inte få ligga mer någonsin, dessvärre.

Hälsningar
/Dork