1 av 10
2 av 10
3 av 10
4 av 10
5 av 10
6 av 10
7 av 10
8 av 10
9 av 10
10 av 10

Handarbetstävlingen!

Vi fick massor av svar! Så himla fina saker. Vi är sjukt imponerade.

Vi valde en vinnare - Mipans fantastiska kycklingdräkt! Grattis, du kommer att få väskan på posten.

/Hanna

Ronja skickade in den här bilden på en otäck jättestor nalle, en meter och tjugo centimeter hög är den och hon gjorde den till sin kille:

Henrik skriver: ”Bilderna visar ett fickur jag skelleterat till min dotter. Detta är vad jag kallar ett riktigt handarbete! Jag har använt ett vanligt standard sweiziskt rå fickurs verk som jag sedan sågat, filat, polerat, blånerat och slutligen förgyllt med 24K guld. Allt med mina två händer!!”.

Prerag skriver: ”Detta är min väggmålning som föreställer Kuchiki Rukia från min favorit anime-serie ”Bleach”.”

Johan och hans flickvän brukar pyssla. Här är några nyckelringar de gjort:

Annika skickade in en bild på den första mössan hon någonsin gjort. ”Jag har dekorerat den med ett hjärta för att sprida lite kärlek till alla jag möter. :-)”, skriver hon. Fint!

Catrine har gjort snygga stickade handledsvärmare i lila ullgarn och dekorerat dem med lila pärlor.

Ett grymt korsstygn med Mario-figurer skickade Stina in.

Frida har gjort en assnygg byrå, klädd med servetter! Hon skriver även att hon gjort ett Audrey Hepburn-korsstygn - det vill vi också se!

”Jag tycker om att ”pyssla” och föredrar då att löda elektroniska prylar. Man kan jämföra det med att virka” skriver Joakim. Den fina blinkande granen är bara en av alla grejer han gjort.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".