Modemail

Susanne Ljung och Anna Åkerlund från programmet Stil i P1 var här och pratade bland annat om att många lyssnare verkligen rasat för att P1 förändras. Vi fick en hel del mail från er också, här kommer några av dem.

Tessa skriver:

Hej. Förstår inte all denna kritik?!?! Jag blev nästan gråtfärdig när Lanz flytta till P1. Hon är ju extremt bra, interligent och rolig.

”S” skriver:

Hej, kan det inte vara så att folk bara tycker att det är ett dåligt program? Just nu pågår ett intensivt försvar i P3P av P1 Mode och problemet verkar vara de icke vidsynta lyssnarna.

Svar: Visst kan det vara så. Men folk skriver väldigt konstiga saker på P1: diskussionsforum, till exempel att P1-lyssnarna ”vallas in i de facistoidas hägn av tystnad och förljugenhet”. Det tycker i alla fall jag är häpnadsväckande och dessutom rätt knäppt. /Jesper

Stefan P skriver:

hej hej, alltså att prata om smink som någon slags feministisk frigörelse må mycket väl ha stämt på den tiden ni pratade om. men det känns ju som att det har utvecklats åt ett tvång, för hur ”frihetigt” är det att kräma på sej ett hudfärgat lager i ansiktet för att inte visa sina porer å så? inte så mycket frihet i det tycker jag. å typ säga ”jag kan inte gå till skolan idag, jag har slut på ögonskuggan” osv. (en klasskompis sa så en gång)

Fredrik skriver:

Jag förstår verkligen varför man måste ha ett modemagasin i P1. Jag menar, vilka skulle annars kommentera fenomenet att väskor blir dyrare och dyrare. Jätteviktigt och intressant. Och det hör verkligen hemma i det som en gång var en kanal där man kunde få sin kunskapstörst stillad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista