1 av 2
Foto:Pär Bäckstrand
2 av 2
Foto: Gaymonkey Records

Full styrka igen!

Hoppas att alla har haft en bra helg!

Nu är redaktionen full styrka igen. Producent-Calle har slutat ligga på en beach i Sydamerika och sola och Navid är tillbaka frisk som en nötkärna. Så nu ska det tutas och köras. idag gäller följande:

Johnnie och Mattias från Roomservice hälsar på. Dom är just nu aktuella med en ny säsong av den populära långköraren, men den här gånger är dom hemma hos kändisar och renoverar.

Sara Berg släpper idag sin platta med det megalånga namnet: ”When I Was A Young Child I Used To Feel Pleasure From Playing With Others”. Hon kommer också och hälsar på.

Så får du följa med på shoppingtur med Petra Trobäck-Sjövall som är shoppingkonsult. Hon brukar spionera på folk som är ute och shoppar och kan förklara exakt varför vi beter oss som vi gör i affärerna.

Gäst i studion är också konstnären Sophie Tottie. Just nu är hon aktuell med utställningen ”Fiktionen är inget skämt” och den ska vi så klart snacka med henne om.

Två minuter över tio!

/Cajsa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista