Redaktionen tipsar v. 16.

Ny lista för vad som har konsumerats på redaktionen den här veckan! Läs, ta till er och njut. Hoppas vi.

/ Niklas

Cajsa Lindberg

Mitt namn är Luz av Elsa Osorio (bok)

Utanför skolan står Luz och väntar på skjuts hem. En främmande kvinna kommer fram och viskar i hennes öra: Din mamma är inte din riktiga mor. Sen blir det bara mer och mer spännande!

Calle Dernulf

Eric Sneo - Ohmforce (låt) & Joris Voorn - Minor (singel)

Det blev två musikaliska förslag den här veckan. Det är nog bara för att det blev så lite musik för mig när jag var ute och reste i Guatemala och Honduras...

Niklas Alicki

Laakso - Italy vs. Helsinki (video)

Åhh vad den hade sopat banan med The Ark om den hade varit med i melodifestivalen. Musikvideon är allt och lite till. Jag ryser i min avsomnade indie-melodifestival ryggrad.

Hanna Fahl

Lemony Snicket - ”A series of unfortunate events” (barnböcker)

Daniel Handler heter han egentligen, Lemony Snicket. Han är Magnetic Fields kompis och Stephin Merritt har gjort musik till böckerna också. Det finns en film som jag inte sett, som kom för nåt år sedan, men den ska inte vara så bra har jag hört. Hursomhelst, böckerna är fantastiska och jag önskar jag kände nån sjuårig unge att ge dem till i present.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista