Redaktionen tipsar v. 17.

Idag är en speciell dag, för idag har vi alla på P3 Populär samlats i Stockholm. Jepp, Navid och Cajsa är här. Så idag babblar vi popkultur för hela slanten, och redaktionen bara sprutar av tips. Här har jag samlat dem, så håll till godo!

/ Niklas

Hanna Fahl

http://www.animalshirts.net/ (hemsida)

Djurtröjor! Helt galna och helt... jag vet inte. Underbara. Fasansfulla. Vill ha alla. Särskilt de med rådjur.

Calle Dernulf

Axwell - I found you (låt)

Party och sommarvibb. Pianohouse och seriösa ravetendenser är en utmärkt avslutning på veckan eller bra inledning på en klubbkväll. Bäst just nu!

Navid Modiri

Buddy Wakefield (spoken-word artist)

Den här veckan måste jag tipsa om buddy wakefield. En spokenwordsnubbe som åker med sage francis på turné nu i och med sage’s nya platta ”human the death dance”. Ibland med bara sin röst, eller något enstaka instrument, uppträder buddy med en sådan ödmjukhet och kärlek, som man ibland kan sakna både inom hiphop och spoken word. just spåret ”convenience stores” har gått på repeat på mitt kontor hela veckan.

Cajsa Lindberg

Daybreak (TV-serie)

I veckan kollade jag in femmans nya serie Daybreak. Oj, vad bra det var. Bådar gott. Dessutom vet vi redan om att man lagt ner serien i USA så vi slipper faran med att det ska bli lika segt och utdraget som Prisonbreak.

Niklas Alicki

Justice - D.A.N.C.E (musikvideo)

Jag vill ha alla t-shirtar! Jag vill vara fransos! Jag vill ”do the dance”!