Long time no see!

Hanna här. Vi kom tillbaka till jobbet och skrivborden var täckta av döda flugor. Srsly, jag räknade till femton stycken. Men nu har vi dammat av telefonerna och flitens lampa lyser...

Under sommaren har jag jobbat på Rond här i P3, och hunnit med att hänga en del på landet (Backeborg Blomberg).

En enda liten festivalresa blev det. Rip It Up i en gammal slakterilokal utanför Säffle. Såg Television Personalities-legenden Dan Treacy glida omkring och förolämpa runt tusen indiekids. Spelade med mitt band

Ah jo, Accelerator var jag på också, men det räknas knappt eftersom det är på tunnelbaneavstånd! Junior Boys var bäst, José Gonzalez och Jens Lekman var bra.

Lite sommar-tv också - The 4400-säsongen är rätt bra, och nya Flight Of The Conchords är fantastiskt. Peppar sjukt mycket för Bionic Woman och Pushing Daisies som börjar i USA i höst! Kan passa på att tipsa om en bra tv-blogg också.  

Inte sett en enda biofilm, bara läst lättsmälta deckare, och inte lyssnat på något annat än kommande Twig-skivan som är fantastisk.

Det var min sommar det! Din då?

/Hanna

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".