Foto: Magnus Selander

Äntligen! Premiär-måndag!

Ojojoj. Jag har peppat hela sommaren. Calle har drömt rosa fluffiga drömmar om det. Och hela redaktionen har bubblat av förväntan i tre långa månader. Nu kör vi tycker jag!

Och säsongspremiären är laddat med none other than Hans Fahlen! Han hälsar på för att snacka om fördomar och hans nya program ”ID”.

Dessutom kommer Juan Havanna från Advance Patrol hit. Han och gänget i Advance Patrol har fixat en samlingsskiva som heter ”Ord Upp! Höj Din Röst”, den andra i ordningen. På det här albumet ska de lyfta fram unga kvinnliga förmågor.

Bengt Lemne från Gamereactor hälsar på för att prata spel med Hanna. Han var bland annat på årets E3-mässa, där de flesta nya spelen det närmaste året visades upp. Han har stenkoll.

Dessutom! En premiär i premiären! Vi drar igång den Svenska Popcupen, där två artister möter varandra i en hård match. Vi har expertkommentatorer på plats som berättar om de respektive lagens matchform.

Så god damn it! Missa för guds skull inte att slå på radion vid klockan 10:02!

/ Niklas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".