Mia och Klara

Redaktionen rekommenderar:

Vi har ju varit lite dåliga med den här fredagstraditionen, men det är hög tid att vi tipsar lite om det där som annars kanske gått obemärkt förbi. Alltså, det är dags för oss redaktionsmedlemmar att tipsa om det allra bästa från veckan som gått:

Hanna Fahl

Allra mest vill jag tipsa om Radio Dept:s ”Bachelor kisses” som släpptes i tio exemplar på en cdr som följde med ett extremt limiterat fanzine i somras. Nu finns den som mp3-släpp på  Friendly Noise. Och där finns en massa annat fantastiskt, som till exempel Enheten För Ljud Och Melodi med ”Sol genom lövverket”, och Peter Nilssons ”Get nowhere”. Legal gratispop!

Cajsa Lindberg

TV-programet Mia och Klara. Okej, programmet har redan gått i snart en månad, men det blir fan ta mig bara bättre och bättre! Och då började det ändå bra. Mia & Klara i SVT på onsdagar 21.30 är helt enkelt brillianta och fantastiskt roliga!

Niklas Alicki

Tv-serien Mad Men, det är en sån där serie som SVT eller fyran kommer köpa in snart och fördela intravenöst som Sopranos-detox. Handlar om reklammakare på 60-talet (det var på den tiden lungcancer bara var ett rykte och alla tjejer kallades för ”doll”). Jag ska också börja kedjeröka och bära kostym på jobbet.

Emily Asserbäck

En kall och höstgrå dag som denna vill jag rekommendera en bra biofilm. Jag har tänkt att gå och kolla på 2 Dagar i Paris, en film av och med Julie Delpy och Adam Goldberg. Jag har ju ännu inte sett filmen men jag är så sjukt säker på att den är bra. Det kan ju inte bli annat än härligt att gå och se en skön romcom, med snygga skådespelare i världens vackraste stad Paris. Låt mig få drömma mig bort ett tag...

Det var allt för den här veckan. Trevlig helg nu!

/ Niklas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista