"Fredag hela veckan" gänget. Foto: Linus Hallsénius/TV4.

Måndag:

Tänk om det skulle vara fredag hela veckan? Vi skulle göra återvinningsintervjuer varje dag. Hela tiden tre nya låtar att flippa och floppa. Ja det hade kanske varit helt underbart, ett tag. Men i längden skulle nog ni lyssnare tröttna. Det är ju nåt speciellt varje fredag ändå.

Några som är av en annan åsikt är Peter Magnusson och Josefine Bornebusch, som till och med är med i ett nytt tv-program som heter ”Fredag hela veckan”. Och den här måndagen kommer de hit för att prata om det.

Dessutom får vi besök av bandet Dreamboy, som tycker att ett punkigt Beach Boys är en bra definition av deras musik. De har bland annat en ny singel som heter ”Stockholm, We Have A Problem”, som de gjort tillsammans med Annika Norlin (hon som ibland kallar sig för Säkert! och ibland för Hello Saferide).

Och så drar nästa omgång av Svenska Popcupen igång, den här veckan med ett manligt stormöte. Anders Wendin a.k.a Moneybrother mot Lars Winnerbäck. Snacka om storkamp!

Detta ska vi försöka rymma på tre timmar, med start 10.02. Hörs då!

/ Niklas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".