Redaktionen tipsar v 41

Då är det dags för oss att välja ut guldklimparna och pärlorna från vår kulturkonsumtion under veckan som gått. Jag kan (nästan) garantera att vi har något vackert för alla bland våra tips.

Så ta helg nu! Det gör vi! Hörs på måndag! 3vlig helg!

/ Niklas

Jesper Ljunggren

Cupid ft. Christina Milian - Do Your Dance (låt). En inte helt ny, men däremot helt grym RnB-låt som jag garanterat kommer köra när jag spelar skivor i helgen. Det finns än så länge ingen video, men låten kan höras här.

Cajsa Lindberg

Den här veckan har jag börjat läsa Kajsa Ingemarssons senaste bok ”Lyckans hjul”. Har kommit in cirka 100 sidor in i boken och det bådar ganska gott. Framför allt gillar jag Ingemarssons sätt att variera sig i sina böcker.  ”Små citroner gula” är så mycket chicklit det bara kan bli, ”Den ryske vännen” är en spänningsroman och sen ”Kajsas värld” som är kåserier. ”Lyckans hjul” är en bok där vi följer tre kvinnors livsöden som korsas. Kan låta tråkigt men hon får i alla fall mig att fastna direkt!

Niklas Alicki

Det här tv-framträdandet med Justice och deras låt D.A.N.C.E är bara ett av en lång rad bevis på deras storhet. Heeelt underbart!