P-Julia & P-Elin, i valfri ordning.

Tillbaks till Göteborg...

Tillbaks till Gbg efter några dagar i Sthlm. Vi hade sjukt bra snack i två dagar och har kommit på en massa grymma idéer som ni kommer märka i framtiden. Det var även väldigt trevligt att se redaktionen igen. Calle var rolig för han hade en massa övningar som vi fick börja konferensen med, typ för att få igång våra Brainstorm-celler i hjärnan. Vi fick till exempel skriva ner tre motsatser till övergångsställe (wtf?).

Visst verkar det knäppt?

Sedan träffade jag även våra två praktikanter uppe i Stockholm. Julia och Elin heter dem. P-Julia var jättemodig första dagen för hon hade på sig öronhängen där det stod ”Möllan” på. Jag skulle vilja stoppa ner blicken från Jesper i fickan och ta upp den varje gång jag går till tandläkarn.

Det är ju det som är kul med Möllevångstorget, den har ju inte bara billig falafel, den känns också nästan som ett riktigt torg. Tittar man på det lite snett och kisar med ögonen påminner det lite om Järntorget i Göteborg. Ett riktigt torg.

I alla fall, jag kom på att ni har ju inte sett våra praktikanter än. Så jag passade på att rita av de på lunchen. Check it out:

Om ni anser att det är samma bild två gånger har ni rätt. Orka rita två gånger...

/ Niklas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista