Spya över de nya

Ja, här är vi – praktikanterna. Först och främst vill vi tacka Niklas för våra fina porträtt. Likheten är slående! Och vi förstår varför just han har lite svårt att svårt att se oss som riktiga individer, vi har nämligen hört ett och annat från Niklas tid som praktikant. Eller ska vi säga p-nicke…?

Anekdoterna var minst sagt berörande och för er som inte vet handlade de om allt ifrån att få ett könsorgan ritat på sin mikrofon till utskällningar för att inte ha hämtat rätt kaffe åt programledaren. Ja, det är inte lätt att vara rookie…

Hur som helst tycker jag, Julia, att Niklas inte borde klaga så mycket på Möllan och Malmö. En hel lunch fick vi (Cajsa och jag som skåningar tog väl åt oss mest) stå ut med en massa skitsnack om allt ifrån klubblivet till geografin. Men det mest intressanta är att Niklas själv knappt varit i Malmö, i alla fall inte under en längre tid. Så, vi säger bara: get out of Gbg oftare lilla p-nicke.

Och till alla er som faktiskt gillar Möllan med dess billiga öl och underbara falafel – här finns definitivt folk som håller med er TROTS att en del av oss sitter uppe i stora stygga Stockholm.

Jag, Elin, håller helt med Julia (praktikanterna håller ihop, kanske inte helt oväntat). Du rackade för övrigt ner på de flesta städer, så jag vill passa på att säga att Norrköping faktiskt är en fin stad och att jag gärna tar en varm choklad i stället för kaffe.

/P-lisorna

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista