Ensamhet.

Livet som Göteborgs-reporter på P3 Populär.

Alltså ok, jag sitter ju här i Göteborg och jobbar för P3 Populär ensam. Så det blir ju ganska...ensamt. Här sitter jag och redigerar. Ensam.

Calle ringer ibland: ”Hey baby, bra inslag det där. Hörs!”. Ni hör ju, inte mycket till feedback. Och Cajsa ringer aldrig heller nuförtiden. Hon är väl upptagen med att hänga med Timbuktu och Mats Nileskär. Blä. Så vad gör jag när jag känner mig ensam då? Ibland ställer jag mig upp och hälsar på Christer-redaktionen som jobbar bredvid:

Det funkar max fem - sex gånger på en dag, för sedan börjar de blänga på mig argt. Det här är nog fjärde gången idag, så det är därför Christer inte ens orkar vända sig om. Så då går jag till min kompis Ida och snackar lite. Hon jobbar på Morgonpasset vanligtvis:

Ja men hon ser ju trevlig och charmig ut...? Fel! Hon är bara glad över att få vara med på P3 Populärs hemsida. Hon brukar oftast vifta bort mig med ett svagt mummel och med blicken krampaktigt stirrande på skärmen (kanske för att hon måste gå upp så tidigt). Då finns det bara en sak till att göra:

Jepp, så är det. Jag går ut och röker. Ensam. Det är kul. Har jag tur så är det eftermiddag vid det här laget och vi har telefonkonferens allihopa. Äntligen får jag prata med människor! Sthlms-gänget verkar ha det så trevligt! Utan mig...

/ Niklas