Redaktionen rekommenderar:

Den här veckan har vi, förutom att jobba, njutit av all underbar popkultur som finns runt omkring oss. Vi är ju såna, och vi älskar att konsumera det som är bra. En vanlig vecka skulle man kanske säga. Samtidigt unik. Och utan att filosofera alltför mycket, här är våra tips inför helgen:

Hanna Fahl:

Jag äger följande Doctor Who-merch: en mugg som gör Tardis-ljudet när man lyfter den, en kapsylöppnare som gör Dalek-ljudet när man öppnar öl. Min kompis Alex har virkat en mini-Dalek i glittertråd. Doctor Who har uppehåll just nu, men då kan man istället titta på Torchwood, som är spin-off-serien! Den är så bra. Den utspelar sig i Cardiff och Captain Jack är väldigt het. Torchwood alltså. Finns på nåt internet nära dig.

Niklas Alicki:

Alltså jag är lite av en sån där jobbig människa som lyssnar väldigt intensivt på något i en två max tre dagar och sedan lägger skivan på en hög bland alla andra. För att i princip aldrig lyssna på den igen. Men den här veckan så har de fyra låtarna på Autisternas ep ”Himmlen” hängt med hela vägen, utan någon indikation på att musiklyssnandet skulle minska. Den är verkligen jättebra! Sådär anspråkslöst glider den in med titeln ”svenskt låtskrivande när det är som bäst”.

Julia Blomberg:

Den här veckan slänger jag iväg ett litet retrotips och det blir en av mina all time-favoritlåtar med världens skönaste intro som peppar mig inför helgens bravader. Om inte träden vore så jäkla kala skulle jag också ha haft lövkrig i ett vitt minimalistiskt rum.

Njut och bli pepp!

http://www.youtube.com/watch?v=DHkmLEhFq44

Cajsa Lindberg:

Den här veckan har min behållning på nätet varit att Schulman-bröderna Alex och Calle började blogga igen. Med risk för att slå in öppna dörrar: det här är mitt tips den här veckan

http://www.vf.se/Bloggstart/Schulman.aspx