1 av 7
Sven Andersson
2 av 7
Rasmus i Knivsta
3 av 7
4 av 7
Robban från Fagersta undrar om detta räknas?
5 av 7
the Mad Hatmakers bidrag
6 av 7
7 av 7

Hattfnatt

Lite senare i programmet idag ska vi snacka huvudbonader. Men redan nu har ni börjat maila och mms:a in bilder på era. Bra jobbat!

Här kommer ett gäng bilder som ni skickat in:

Erik Andersson skriver så här:

Hej,

Själv använder jag mer eller mindre dagligen hatt. Mest är det en Akubra Snowy River. Ganska bredbrättad brun kaninhårshatt. Har även en Bollman med lite smalare brätte. Fördelen med denna är att den är mjuk. Kan knölas ihop utan att skadas. Perfekt på resor med flyg mm. I varma klimat med mycket sol använder jag en mycket bredbrettad hatt också från Akubra. Territory heter den. Skickar bild på Snowy River som jag ligger och väntar på att jag ska gå hem från jobbet i eftermiddag. Observera att hatten ska ligga upp och ner! Annars förstörs brättet

Och så har det varit lite snack om kepsar i mailkorgen...

Moralpanik från Stockholm skriver till exempel:

Alla som bär keps på fritiden är mer eller mindre kriminella.

Det håller dock inte Andreas från Ockelbo med om:

Hej! 

Kepan har idag blivit ett klädesplagg som vilket annat, jag tycker attman kan ha på sig sin kepa varsom.... men man kan tänka påatt inte bära den under typ besök i kyrkan eller finmiddag med svärföräldrarna :)Lite irriterande blir man på äldre folk som hackar på en när man har påsig sin kepa inomhus... kepa på!... snyggt & skönt men kanske inte alltid. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".