1 av 2
Steso Songs.
2 av 2
Cuizinier

Redaktionen rekommenderar v. 21

En massa nytt och gött från veckan som gått! Läs våra redaktionstips!

Jesper Ljunggren:

Cuizinier - Pour Les Filles vol 3 (Mixtape)

Franske rapparen Cuizinier och hans polare samplar allt från Blur till MacGyver-vinjetten och det blir grymt!

Emily Asserbäck:

Streetstylebloggar i all ära... Det var längesedan jag tröttnade på streetstylebloggar eftersom det oftast är trötta modebloggare med EXAKT samma stil som man ser här hemma i Sverige. Men tacka vet jag utlandet. Argentina och designmeckat Buenos Aires. Buenos Aires är verkligen den ultimata staden om du vill ha bra klubbar, design, kläder och sinnessjukt snygga människor. Vissa är till och med vackra. Det är inte ofta man säger så...

Kolla in denna bloggen och dröm dig bort.

http://onthecornerstreetstyle.blogspot.com/

Julia Blomberg:

Jag vill tipsa om Jason Mraz duett med Colbie Caillat. ”Lucky” heter den och är spår nummer tre på nya plattan We Sing, We Dance, We Steal Things. Lär tröttna snart, men den är mysig än så länge.

Cajsa Lindberg:

Den här veckan har jag totalt snöat in på Steso Songs. Karolina Stenström heter tjejen bakom musiken, och idag släpper hon sin debut EP. The Worse är det riktig hit-varning på och Blinding Light of Love är så vacker att det förslår.

http://www.myspace.com/stesosongs

Niklas Alicki:

”Och du ska tipsa om Embassy va Niklas?” frågar Jesper mig på telefonmötet. Självklart ska jag göra det, lika självklart som havsromantik och räkmackor i Göteborg. För den är ju så bra bra bra nya ”State ’08”. Årets sommarhit!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista