Tisdag:

Morgonen startar vi med Pet Shop Boys- freaksen West End Girls!
Efter Domino Dancing har det nu blivit dags för Isabelle Erkendal och Emelie Erkendal att släppa nytt material. Nu kommer den rykande heta singeln ”What have I done to deserve this” där även Weeping Willows-Magnus Carlson vackra stämma hörs!

Efter en sådan rivstart drar vi vidare till gäst nummer två.
Club Killers kommer till studion och snackar om sin nya skiva. Club Killers startades 2002 av Gustav Bendt och Viktor Brobacke. För att sammanfatta så är det ett gäng musiker som har en månatlig get-together på klubben Debaser i Stockholm där dom har runt 15 personer på scen samtidigt. Frekventa gästartister är Anders Wendin (Moneybrother) och Anna-Maria Espinosa!  

Slutligen sladdar vi in i mål tillsammans med Alexandra Dahlström! På sin meritlista finns Guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll (jajamensan du tänker rätt, Elin i Fucking Åmål!) italienska- och ryskakunskaper, DJ i ”Sen kväll med Luuk” . Inte nog med detta, hon jobbar även som regissör och så repeterar hon just nu in Hamlet...

P3 Populär 10.02

/ Emily  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista