Festival- och konsertsommaren

Vad var bäst och sämst i sommar? Vilka konserter var grymmast och vad hade ni helst velat slippa se? Och vilka festivaler hamnar på er topp tre-lista

Christoffer skriver:
Måste säga att (om man får säkna roskilde till den svenska festivalsommaren) så var roskilde klart bäst. Skitfint väder hela veckan och massa bra band. Bäst där var helt klart The Streets spelning som skakade alla grundvalar.

Jocke skriver:
Rage against the machine är det bästa som hänt i sommar!

Ida skriver:
Årets bästa nykomling MÅSTE ju vara West Coast Riot i Gbg. Börjar man bli en kärring som mig å lessna på att tälta å borsta tänderna med öl på morgonen så är ju detta perfekt, en blandning av en RIKTIG festival, men lite mer civiliserat, utan att vara en nördig ”stads fest”. Och musiken var ju så underbar! Flogging molly och Tiger Army! Årets FLOPP måste ju vara augustibuller som med kort varsel la ner! Utan nån egentligen förklarning!?

Filip skriver:
Kleerups spelning på P&L var helt magiskt bra. Bästa upplevelsen jag varit med om och det tror jag dom flesta som var där kan hålla med om.

Jen skriver:
Esperanza Spalding på jazzfestivalen - var den skönaste, mest inspirerande konsert jag var på i sommar!

Anonym skriver:
Min egen topp 5:
Sonny j hultan
Robyn hultan
Afasi and filthy hultan
Lissy and the dancfloordisaster hultan
Kleerup P&L

Anonym skriver:
Vill bara säga till alla som inte var på Putte i parken i sommar att ni gick verkligen miste om årets fetaste festival. För att vara första året dom körde så var det världklass, allt var faktiskt klockrent. Hoppas verkligen det blir en återkommande festival, för detta är verkligen framtidens festival, I LOVE PUTTE!!!!

Ölänningen skriver:
Öland roots är den enda festivalen som man måste boka in!

Vivian skriver:
Härlig sensommarfestival i Småland: Mundekulla musikfestival i mitten av augusti varje år. ABSOLUT för den som skippar Bruce Springsteen för en stund pilates.

Mattis skriver:
Till dom gamla åldrande festivalrecensenterna: säger bara J-rock.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista