Eva Röse. Foto: Anders Wiklund / SCANPIX

Fredag:

Vi på Populär-redaktionen gillar ju fredagar ganska mycket, precis som alla ni andra säkert gör. Och jag satt och funderade på det förut, är det därför vi har lagt det allra allra roligaste sist i veckan hela tiden? För idag är det ju främst återvinningsintervjun. Den är ju typ alltid jätterolig. Speciellt en dag som denna då skådespelaren Eva Röse är med. Hon har ju varit med i filmer som Adam & Eva, Storm, Att göra en pudel, Kopps och Göta Kanal 2. Plus en massa annat. Och så är hon ju för alltid en del av Disneyklubben!

Fredagar är ju även dagen då vi flipp floppar tre helt nya låtar. Juryn idag består av journalisten Stefan Thungren och Erik Ohlsson från grymma Millencolin. Och som vanligt så är ju den viktigaste (och snyggaste?) jurymedlemmen dig själv, så glöm inte att rösta här ovanför. Jag tokflippade en låt, tokfloppade en annan och har inte riktigt bestämt mig för en låt. Vad säger ni?

Sedan annat smått och gott: Jag har varit och sett nya Wall-E. Ska inte säga så mycket om vad jag tyckte om den, men jag tyckte väldigt mycket iallafall. Och så bjuder vi på ett smakprov över den två timmar långa Broder Daniel specialen som ska sändas senare ikväll.

Och typ roligast av allt, vi kommer gå ut med vår helt nya Populärquiz som vi ska köra hela hösten!

10:02!

/ Niklas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".