Jordin Sparks. AP Photo/Chris Pizzello

Måndag!

Måndag är en ganska bra dag för man vet liksom inte riktigt än, men det skulle kunna bli den bästa veckan i sitt liv. Vi på Populär försöker göra varje vecka sån och ibland känns det som en bättre start än andra. Den här måndagen är sån. Vad tycker ni till exempel om den här line-upen:

Jason ”Timbuktu” Diakité hälsar på. Han kommer berätta lite om den kommande Kongo-resan han ska göra. Han ska ju nämligen dit för Musikhjälpen som drar igång den 13e december här på Sveriges Radio.

Dessutom har Julia snackat med Jordin Sparks! Hon har varit ett superfan av american idol sen hon var 12 och när hon var 17 vann hon hela. Dessutom har hon modellat som plus size model.

Henrik Torehammar stack ju till New York för P3:s räkning i torsdags, där ska han hänga ett tag och rapportera om det amerikanska valet. Men vi har skickat ut honom på kanske det viktigaste uppdraget av de alla. Nämligen att kolla vad New Yorkarna gillar inom populärkulturen just nu.

Och som vanligt är Simon Gärdenfors Hannas bisittare.

Bra start på veckan. 10:02

/ Niklas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista