Christian Walz

Torsdag!

Popquiztorsdagen har äntligen kommit! I veckans omgång ska vårt lyssnarlag Erik och Ylva i Göteborg som vann förra veckan få möta ett helt nytt kändislag. Den här gången är det Lasse Lindh som tar med sig en kompis och ska försöka vinna omgången. Det kan bli svårt för lyssnarlaget förra veckan var ganska grymma.

Sedan kommer Christian Walz också hit! Det var ett tag sedan vi hörde honom sist, men snart kommer nya singeln ”What’s your name” och ett nytt album den 26e november.

Dessutom! Vi på P3 Populär gillar ju magiker väldigt mycket, speciellt när de bråkar (ni kommer väl ihåg vår rapportering kring det nationella ”trollkarlsbråket” i våras?). Och nu får vi besök av en magiker som vunnit både svenska och nordiska mästerskapen i magi, och dessutom 6:e plats i VM: Julien Dauphin! Han är aktuell med sin nya show ”Le Magicien Julien”.

Och det är ju fullt tillräckligt för en grym sändning, eller hur?

Nej. Vi bjuder även på en intervju med popbandet Keane som spelar i Sverige på lördag! Missa inte!

/ Niklas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista