BSG

Right, dags för veckans Battlestar Galactica-eftersnack! Ojoj, vilket actionavsnitt! Spoilers nedan.

/Hanna

Jag hade fel, de dödade ingen av våra favoriter. Jag trodde verkligen inte att Adama och Roslin skulle ses igen! Men jag blev mycket mycket rörd och glad när de återförenades.

Och Starbuck! Hon är verkligen TILLBAKA nu! Med full jävla kraft! Inget mer deppande och existensiell kris här inte, nu kör vi, jag har saknat power-Starbuck så mycket.

Roslin är också tillbaka! Det där lilla talet när hon trodde att Adama var död... Hon var DJURISK! Blicken i hennes ögon! Wow.

Fattar inte varför de envisas med att ta tillbaka den där tramsiga advokaten hela tiden, det var det sämsta med avsnittet. Skådisen är tydligen kompis med Ron D Moore, det är därför de skriver in honom i tid och otid.

Hur ska det gå med Anders? Han kommer nog att överleva. Kommer Starbuck gå tillbaka till honom, eller ska hon och Apollo få sin romans nu?

På slutet där, när Gaeta satt med Baltar, och bara bla bla jag vill att folk ska förstå mig bla bla, ganska fånigt, MEN! ”Restaurants shaped like food”! HAHAHA!

Chief var grym i det här avsnittet. Jävligt grym. Men vad var det där i slutet? Såg jag rätt, upptäckte han ett stort jävla hål i Galactica? Håller vår älskade Battlestar på att falla sönder? Ska det bli en kamp mot klockan, att hitta någonstans att bo innan skeppet går sönder?

Vad tror ni?

UPDATERING:
OMG OMG OMG kollade just trailers för nästa avsnitt, jag DÖR!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista