Dollhouse!

Alltså, jag kan verkligen förstå den som började kolla på Dollhouse och peppade för en ny Buffy/Angel/Firefly och blev besviken och sedan gav upp. För de första avsnitten var inte särskilt lysande, mest en väldigt långsam set-up för vad som komma skulle.

MEN! Satan i gatan vad bra det har blivit! Från och med avsnitt 6 är det briljant. Senaste avsnittet - ”A spy in the house of love” - är fantastiskt spännande och mindboggling.

Det är dock högst osäkert hur det blir med Dollhouse framtid. Efter lite trubbel och missförstånd med tv-bolaget har det varit oklart om vi ens kommer få se säsongsavslutningen! Och en andra säsong... vet inte om jag ens vågar hoppas.

Men en liten strimma av hoppfullhet finns i genomgång av serierna - de spår att det är 50/50 för Dollhouse! Håller tummarna. Om serien får lite tid kan den bli helt briljant.

/Hanna

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".