Redaktionen rekommenderar

Hanna: Okej, det här är inte en jätteny serie direkt, men om du inte sett den - så kolla in Spaced! Den finns att se på YouTube, första avsnittet är Det är Simon Pegg (som har gjort "Shaun of the dead", bland annat, och som spelar Scotty i nya Star Trek) som ligger bakom den, och den är hur rolig (och fin!) som helst. Simon Pegg och Jessica Hynes delar lägenhet, har tossiga grannar, sliter med sina respektive icke-befintliga karriärer, osv.

Julia:
Att Möllan har mer än bara falafel och fulöl vet ju alla vid det här laget. Så varför inte göra en roadtrip till Malmö på semestern, här händer förbannat mycket i sommar! Bara titta på den här helgen: minifestival vid Karlskronaplan med en massa intressanta filmer och artister, bla Cecilia Nordlund aka Cilihili. Kostar bara 40 spänn! Samma kväll är det fet Secret Wars-final i hemlig industrilokal och på måndag återupptar Debaser sitt succékoncept med att visa musikdokumentärer under bar himmel. Först ut är Joy Division och Jullan med en öl i handen.

Calle: Under sommaren kommer jag, när jag åker mellan mina dj spelningar, lyssna på the Fields album "Yesterday and today" samtidigt som jag läser Mons Kallentofts nya deckare Höstoffer. Jag kommer göra en massa P3 Dans under juli och troligtvis kommer jag bada ca 1.5 gånger oavsett hur varmt eller kallt det är. Jag är ingen badkille. Jag kommer inte gå i shorts utan väljer långa byxor och envisas med långärmade skjortor/tröjor. Gillar solen men håller mig gärna inomhus. Har äntligen tid att se klart 30 Rocks andra säsong. Ska se Star Trek filmen och självklart
Ice Age 3. Funderar på om jag under den här sommaren ska testa Jim Carrey filosofin att säga JA till allting. Hm har inte bestämt mig än men det låter både lockande och alldeles fruktansvärt. Glad sommar!

Linnea: I juni ser jag fram emot M. Ward som spelar på Debaser medis! Hans raspiga röst, skramliga gitarr och fina sånger värmer ända in i hjärteroten. Dessutom ska jag försöka få biljett till Rufus Wainwrights spelning i konserthuset tillsammans med filharmonikerna. Jag blir nästan gråtfärdig bara vid tanken. Och gillar man sån musik som jag gillar ska man bege sig Way out west som har en osannolikt grym lineup med artister som Grizzly bear, Beirut, Andrew Bird, Antony and the Johnsons, Bon Iver, Amadou & Mariam och Fever Ray. Hurra!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".