Johan Rehnsfelt, Hanna och Caroline Hainer

Lettermanhärvan & Nobelpriset

Var med och diskutera veckans tre Styrelseämnen som är följande:

David Lettermans sexhärva är en av de stora nöjeshändelserna i veckan. Letterman höll ett anförande i sin talkshow där han erkände för publik och tv-tittare att han haft affärer med ett gäng medarbetare genom åren, och att han nu utsatts för utpressning. Var det smart av honom att avslöja det själv i direktsändning? Hur kommer det här att påverka hans karriär?

- På torsdag avslöjas årets nobelpristagare i litteratur. Här kan ni se på Ladbrookes för årets pris! Hur intresserade är ni av litteraturnobelpriset? Om ni fick välja in en ledamot i akademin - vem skulle ni välja?

- I den nya boken "Folkvald" frågas politiker ut om sin kultur-smak. Där får man bland annat veta att Göran Hägglund gillar Bruce Springsteen, och att jordbruksministerns bästa film är "Exorcisten". Är det intressant att veta vad politikerna gillar att lyssna på och se på bio?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".