1 av 2
zombiehorde
2 av 2
Hanna och Pernilla Andersson

Pernilla Andersson och Zombies!!

Har Pernilla Andersson och zombies något gemensamt? Båda umgås med bleka män som är mörka runt ögonen..nä, usch, den var dålig! Vi börjar om!
En hel fet zombiepanel kommer på besök! Vi går till botten med zombiekulturen och dess inverkan på populärkulturen. Från karibisk voodokultur till hollywoodrullar som 28 dagar senare och I am Legend- ni får hela historien!

Dessutom kritikerrosade Pernilla Andersson som bland annat berättar om kombinationen av sina två passioner; fiske och musik. resultatet blev skivan Ashbury Apples som är tillägnat projektet Ge fan i våra vatten. Vi ringer också vinnaren av årets bästa reklamfilmsregissör som utnämndes på Roygalan i går. Evelina recenserar This is it- Michel Jackson-filmen som har premiär i dag och själv beger jag mig till Grand Hotel för att träffa Hollywoodbaben Malin Åkerman och Vince Vaughn, men det får ni inte höra förrän om några dagar!

Fäll ut pungen och landa! Kl 11 smäller det!
/Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".