Mattias Alkberg och Hanna

Pimpa min filmsamling och Mattias Alkberg

Bear Quartet-sångaren Mattias Alkberg kommer hit! Mannen, som släppt så många skivor att det är svårt att inte tappa räkningen och dessutom gett ut fyra diktsamlingar! Nu är han aktuell med två saker! Dels sin nya skiva Nerverna och Bear Quartetplattan "89".

Nana har träffat dödspopparna i Makthaverskan! Bandet som för ett år sen hade sin första spelning ( på kastruller ) och nu släpper sin debutplatta och är redan hyllade! Själv tänker jag en svensk PJ Harvey eller ett coolare Broder Daniel, dvs MKT MKT intressant!!

Resten av tiden ska vi ägna åt våra älskade filmsamlingar! Känns dom törra, trötta och uttjötade? Då ska du lyssna extra noga! Nu har du chansen att pimpa hyllan så den känns inspirerande och lockande i höstrusket! Och det med hjälp av våra experter Emma Gray Munthe och Andrea Reuter! Gillar du filmer av ett visst slag och vill ha tips på liknande pärlor? Maila dina frågor redan nu! p3popular@sr.se. Själv har skulle jag vilja hitta moderna motsvarigheter till Stekta Gröna Tomater och Stand by me.

Vi hörs imorgon kl 11.00!!!
/Mallanbrallan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".