1 av 2
Lina Neidestam och Tommie Jönsson
2 av 2
Tommie och T-shirten han sällan bär.

Styrelsen: Björn Ranelid, snippasmycken & TV-serierna som invaderar verkligheten!

Idag ska journalisten Tommie Jönsson och serietecknaren Lina Neidestam snacka sig varma om tre lika heta ämnen:

- Det snackas väldigt mycket om Björn Ranelid just nu. Han har gått och blivit blivit folkkär genom att spexa loss i Filip & Fredriks "Söndagsparty" och i höst ska han även tävla i "På Spåret". Nu kommer till och med den första boken om Björn Ranelid där litteraturvetarna Torbjörn Forslid och Anders Ohlsson analyserar hur han har gjort för att bli ett fenomen.

- Den amerikanska reklambyrån Sterling Cooper har köpt upp sig på smala kostymer som medarbetarna använder i kundmöten. Detta för att leva upp till folks förväntningar på reklamare - efter att serien Mad Men visats i tv. Och det finns massvis med exempel på hur TV-serierna skevar till vår syn på verkligheten och vårt beteende.


- Helt plötsligt vimlar det av vaginor. I otippade former. Hanna fick en virkad handledsvärmare med garnsnippa på i present av två tanter som hon mötte i radiohuskorridoren.
Här kan man se någon sorts .

Eller varför inte skaffa en  som accessoar. Snyggt eller bara lite too much??

Diskutera här nedanför, så kanske Hanna läser upp just din kommentar!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".