Från stallet till vardagsrummet.

Wrestling, pumor och uppstoppade djur i Styrelsen!

Journalisten Sanna Posti Sjöman och Movits-musikern Johan Rehnsfelt gästar Styrelsen och ska snacka om följande idag:

- Sen 80-talsikonen Mickey Rourke gjorde comeback i filmen the Wrestler verkar själva fenomenet wrestling också blivit fullt accepterat. Svenska wrestlingföreningar växer så att det knakar, i Malmö har vissa klubbar börjat visa livewrestling på lördagkvällar och i somras kunde man testa på queerwrestling. Det har blivit ett populärt  helt enkelt.

- Puma på engelska heter cougar, och så kallas också en mogen kvinna med aptit på yngre män. I realityserien the Cougar dejtar en 40-årig kvinna 20 år yngre killar, och nu kommer Cougar Town, ett amerikanskt drama där Courtney Cox spelar nyskild 40-åring som börjar dejta en tjugo år yngre man. Sen finns det ju gott om kändisexempel, också.

- När Eva Dahlgren och Efva Attling fick en uppstoppad duvhök i bröllopspresent vet man nånting är trending, som man säger på twitterspråk. Och läser man New York Times och kollar noga i inredningstidningar så ser man dom uppstoppade gynnarna på fler och fler coffetables. Dammigt eller en bit fantastisk natur att ta hem?

Vad säger ni?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".