Styrelsen: Kändishångel, pingistrend och tvivelaktig reklam

Idag diskuterar Simon Gärdenfors och Tara Moshizi följande:

- Stjärnskottet Adam Lambert hånglade med en annan man, simulerade oralsex och greppade sitt eget skrev när han uppträdde på American Music Awards tidigare i veckan. Adam Lambert var alltså en finalist i förra omgången av "American Idol" och kom ut homosexuell i juni. Det här tilltaget klipptes dock bort av TV-kanaler. När Britney och Madonna kysstes på scen ansågs det sexigt, varför är det inte lika sexigt när två killar kysser varandra?

- Innesporter har funnits rätt långt tillbaks i tiden. Nu har turen kommit fram till den anspråkslösa sporten Bordtennis, eller pingis. Här i Stockholm finns flera klubbar som erbjuder pingisbord till sina bargäster och när Hollywoodkändisen Susan Surandon var i Sverige nobbade hon media för att äta middag med sin stora idol, J-O Waldner. Susan har nämligen en egen pingisklubb i NY. Kan ni tänka er några andra sporter som kommer bli inne i framtiden?

- En dansk antivåldskampanj på nätet har väckt stor uppmärksamhet. Det handlar om ett dataspel som kallas "" där man slår en tjej och vinner gangstapoäng. Ju fler örfilar man ger tjejen desto mer "gangsta" blir man. I flera av kommentarerna på te.x Youtube eller på Flashback verkar det dock som kampanjen inte når ut som önskat. Funkar sånt här verkligen i avskräckande syfte?